Om os facebook script
Hos Michaels Automobiler handler vi med nyere biler i topkvalitet i alle størrelser. Vi har specialiseret os i Vw, Skoda, Audi, Seat og Mercedes. Derudover varetager vi også salg af alle mærker og alle typer biler, du måtte efterspørge. Har vi ikke din drømmebil hjemme, så kontakt os og få en uforpligtende snak, så vi sammen kan finde den ideelle bil til dig.

Michaels Automobiler blev stiftet d. 1/1-2000, og ejes af Michael Matiasen. Michael har en stor passion for biler og er praktisk talt født med benzin i blodet, da hans far har haft værkstedet "Halles Auto" i 38 år. Det er nu solgt videre til Michaels storebror Henrik, som Michales Automobiler arbejder tæt sammen med. Efter 10 år som salgsasistent ved Vestjysk Autodele i Varde, valgte Michael  i 1999 at bygge Michaels Automobiler op fra bunden. Firmaet har år efter år haft en kontinuerlig vækst. I 2003 byggede han den første udstillingshal og i 2010 blev der opført 1200 kvm mere til udstilling. I dag råder firmaet over en mere end 2000 kvm stor udstillingshal fyldt med topklargjorte biler. Siden 2010 har også Michaels bror Martin været ansat som sælger, der ligesom Michael er en sand bil-entusiast.  Når du skal købe din nye drømmebil, vil du blive mødt af en af de to brødre, som vil hjælpe og rådgive dig med alt.

Da firmaet er i rivende udvikling, er Simon Duus Winkler pr. 1/3-2018 blevet ansat som Salgs Trainee. Han er fra Esbjerg og kender nærområdet. Han en aktiv del af salgteamet, og er med til at sikre en endnu bedre service for kunderne.

I Januar 2015 blev der bygget et nyt værksted på hele 517 kvm. Her tilbydes alt inden for service, eftersyn og skadesarbejde. Der er naturligvis altid mulighed for en gratis lånebil, mens din bil bliver lavet.  Michaels Automobiler samarbejder desuden med Halles Auto Nordenskov, som også har pladeværksted.

I 2018 udbygges værkstedet yderligere med hele 362kvm, så det nu består af knap 900 kvm.

Nu består det af 11 porte/pladser og 9 lifte inde bagved. 

  • Fuld service af bilen
  • Alt i forsikringsskader - Skades arbejde
  • Lånebil
  • Udskiftning af auto ruder
  • Undervognsbehandling
  • Alt i ekstra udstyr og montering heraf.
  • Bugsering af din bil. (vores samarbejdspartnere kører for Falck)

 

Tillid og tryghed i et moderne forbrugersamfund er de væsentligste forudsætninger, når man handler brugt bil. Det at købe eller sælge bil er - efter en økonomisk målestok - ofte den næststørste begivenhed, kun overgået af køb af fast ejendom. Vores dygtige personale er derfor altid til rådighed, når det gælder spørgsmål og rådgivning.

Det er derfor ikke uvæsentligt, at du vælger din brugtbilforhandler med omtanke. Michaels Automobiler er medlem af DBFU, Dansk BilForhandler Union. Dansk BilForhandler Union er den eneste organisation, der organiserer brugtbilforhandlere. DBFU blev stiftet i 1996 som en reaktion på den noget negative omtale af brugtbilbranchen. Man ville med dette initiativ inddrage brugtbilforhandlerne, som medlemmer af en brancheorganisation, hvis formål bl.a. er at sikre, at forbrugerne handler med en virksomhed, der etisk og moralsk ikke afviger fra god forretningsskik.

 

Klargøring

Samtlige af vores biler gennemgår en omfattende klargøring - både kosmetisk og mekanisk. Selve den kosmetiske klargøring foregår på den lokale bilplejecenter, den mekaniske del foregår på eget værksted. Mekanisk eftersyn foregår dog oftest først, når bilen er solgt.

Selvom vi siden starten i 1999 har oplevet en hastig udvikling med ca. 600 biler solgt pr. år, er vi  stolte af , at vi ikke en eneste gang har oplevet at få negativ omtale i et dagblad eller noget andet medie. Vi gør en dyd ud af at have tilfredes kunder og fortsætter med at bevise, at det er ligeså sikkert at købe en brugt bil som en ny. Det handler bare om, at man vælger en forhandler, som sætter garanti, kvalitet og kundeservice i højsædet.

Garanti

Vi følger Købelovens bestemmelser i forbindelse med salg af brugte biler.

Vi ønsker at du som kunde, skal føle dig sikker ved at handle hos os. Derfor vil der på alle detailhandler være 12mdr. CarGarantie Basic og 2 års reklamationsret ifølge købeloven. 

De første 6 mdr er 100% garanti og de sidste 6 mdr er man forsat dækket af CarGarantie Basic.

Man kan tilkøbe bedre dækning i alle 12mdr eller 24mdr., ved køb af Comfort100/Comfort Plus 100. 

Vi er medlem af DAF "Danmarks Automobilforhandler Forening", som i dag har skiftet navn til Autobranchen Danmark.

Vi er også medlem af DBFU "Dansk Bil-Forhandler Union"

Vi samarbejder med "CarGarantie - Auto sundheds forsikring". 

 

Engros

Alle biler som sælges som byttebil/engross biler, sælges kun engross til et moms nummer. Altså KUN til personer med CVR. Nr.(moms nummer)

Alternativt kan vi tilbyde

En FDM brugtvognsundersøgelse, hvor vi uden beregning udbedrer eventuelle fejl eller mangler.

Skriftlig kilometergaranti

Vi leverer selvfølgelig alle vore biler med skriftlig kilometergaranti. I 95% af alle vore biler vil du finde en servicebog, som fortæller bilens historie og viser, hvordan den tidligere ejer har vedligeholdt bilen.

Finansiering

Vi samarbejder med to af landets største selskaber indenfor finansiering og kan i øjeblikket tilbyde finansiering på både 80%og 100% af bilens pris. Vores finans-samarbejdspartnere er Al Finans og Santander. Vi tilbyder altid markedets absolut billigste rente.

Kontakt os for et godt tilbud på din drømmebil.

Leasing

Vi kan også tilbyde virksomheder forholdsmæssig registreringsafgift/flex leasing på mange af vores biler. Ligeledes tilbydes også privatleasing på visse biler. 

Udstilling

Vi har 2 store opvarmede udstillinghaller, hvor alle vores biler holder topklargjorte. Du kan gå rundt og se alle vores biler fra kl. 8 til kl. 22 hver dag, året rundt. Vores udstillingshaller er altid åbene, men dog kun med bemanding i henhold til vores åbningstider.

Vi har altid 200 klargjorte biler på lager, der kun venter på at komme ud at køre. 

Forebehold

Vi tager forbehold for evt. fejl på vores hjemmeside i henhold til oplyst udstyr, km/l som de er oplyst til, prisen på vægtafgift/grøn ejer afgift.

Se vores præsentation

Klik på knappen herunder og se vores flotte præsentationsvideo.
Se videoen her

Michael Mathiasen

Ejer af Michaels Automobiler

Anmeldelser

Bedre service / behandling fås ikke ved køb af bil. Tingene er som aftalt.
/Frank Pedersen

Fantastisk sted - super god service. Jeg kan varmt anbefale dette sted.
/Kirsten Holm

Her er biler for enhver smag. Og man får altid en god behandling. Super sødt personale ;-)
/Tina Hansen

Overvejer du Leasing?

Spørg os gerne om Leasing. Vi tilbyder Leasing på hovedparten af vores biler. 

Læs mere