Vi tilbyder både Leasing til private og til erhverv.

Vi tilbyder alle former for leasing - Split, Erhverv, Privat, Flex og sæsonleasing.

 

Privat leasing af brugt bil

Privatleasing er for dig, som kan forud se dit behov for bil og dit km forbrug nogle år frem.

Ved privatleasing får du et overskueligt bilbudget, da du betaler en fast månedlig leasingydelse, og kender dermed den faste månedlige udgift i hele leasingperioden. Her er ingen bekymring mht værditab af bilen,  ved aftalens udløb afleverer du blot bilen tilbage til os. Der er også mulighed for køb af bil efter endt leasing.

En leasing kontrakt laves fra 12-36mdr. En kontrakt kan opsiges efter 12 mdr., det giver dig fleksibilitet, hvis du ønsker at skifte bil.

Vi kan dog ikke tilbyde service aftaler, men mange af vores biler leveres ny serviceret. 

Ring eller mail og hør nærmere. 

 

Erhvervsleasing

Når du leaser vognparken, beholder du pengene i virksomheden. Brug dem til at opbygge en likviditetsreserve, opnå kontantrabatter eller noget andet, der kan være med til at udvikle virksomheden.

Ved Flexleasing betales der kun registreringsafgift i den periode du kører i bilen - dog min. 13 mdr. Du har ikke samme værditab/afskrivning, som ved køb. Mulighed for fri km. Efter endt leasing periode, er bilen stadig uden afgift og den er nemmere at afsætte.

Vælg en "luksus" bil, som netop er fyldt 36mdr. og få en attraktiv beskatning.

Ved Splitleasing, kan man vælge næsten nye biler og undgå beskatning af bilen. Der monteres en Gps i bilen, som gør det muligt at opdele ens kørsel erhverv/privat. Her deler man så ydelsen op i f.eks 80/20.

DU BETALER FOR BRUGSRETTEN

Du betaler for retten til at bruge bilen, til de opgaver din virksomhed har – når det passer dig. Bilen er altså til rådighed på samme måde, som hvis du havde købt den – med den forskel, at du ikke har bundet flere hundrede tusinde kroner i den.

DU FÅR BUDGETSIKKERHED

Med leasing kan du vælge en fast eller variabel leasingydelse. Det giver dig stor budgetsikkerhed og gør det nemt for dig at planlægge, fordi du kender dine omkostninger langt frem i tiden. 

DU FÅR MOMSFRADRAG

Leasingydelsen er en driftsomkostning, der kan trækkes fra i dit regnskab. Og momsen kan du modregne i dit momsregnskab.

DU HANDLER UAFHÆNGIGT AF DIT PENGEINSTITUT

Når du leaser bilen, undgår du at belaste virksomhedens kassekredit i pengeinstituttet. Du får altså flere strenge at spille på og bestemmer selv, hvordan du vil fordele omkostningerne imellem de forskellige samarbejdspartnere. 

Ring eller mail og hør nærmere. 

 

Splitleasing

Kør i nyere premiumbiler og få 0kr i beskatning på din firmabil. 

Splitleasing henvender sig til folk som kører størstedelen af deres km erhvervsmæssigt.

Fordelagtig på biler fra 0år og til værdi fra 500.000kr og opefter. 

Det hele går ud på at ydelsen,udbetaling og udgifter til bilen splittes i 2 andele, hhv. privat og erhverv - f.eks 80/20 eller 70/30? 

Bilen får monteret en Gps-tracker og kørebogen føres nemt via tilknyttet program eller app.

Ring eller mail og hør nærmere. 

 

Sæson leasing

Denne leasing form henvender til folk som drømmer om rigtig sommerbil, som Cabriolet eller sportsvogn. 

Der tegnes for 1 år, men kun 5-6 måneder er bilen aktiv på nummerplader og kun her betales der reg.afgift. Stilstand måneder betales der kun et mindre gebyr. 

 Ring eller mail og hør nærmere. 

 

 

 

Alle former for leasing

Vi kan alle former for leasing.
Læs meget mere om leasing her: