Profil

Michaels Automobiler er et firma, der handler med nyere biler i topkvalitet i alle størrelser og med speciale i Audi, VW, Ford, Seat, skoda. Men vi behersker salget af alle mærker og i alle størrelser, Har vi ikke din drømmebil, kan du ringe og få en uforpligtende snak med os om din drømmebil.

Firmaet er fra 1/1-2000, og ejes af Michael Matiasen, født i 1973 og opvokset i landsbyen Nordenskov tæt på varde. Han er født med "benzin" i blodet, da hans far har haft værkstedet "halles auto" i 38 år og solgt det videre til michaels storebror henrik, som michael har stort samarbjede med i dag. Michael er udlært og været 10 år som salgsasistent ved vestjysk autodele i varde, inden han i 1999 byggede firmaet michaels automobiler op fra grunden. Firmaet er vokset år efter år, i 2003 byggede han den første udstillingshal til og har i 2010 bygget 1200 kvm udstillings mere til, så i dag er der over 2000 kvm udstillingshal fyldt med topklargjorte biler. Michael har i 2010 ansat hans bror Martin som sælger, så når du skal købe din nye drømmebil, vil du blive mødt af en af de 2 brødre, som vil hjælpe og rådgive dig med alt.

Pga firmaets positive udvikling, har vi pr. 1/3-2018 ansat en Salgs Trainee - Simon Duus Winkler. Han er fra Esbjerg og kender nærområdet. Han vil være en del af salgteamet fremadrettet og være med til at skabe en endnu bedre service. 

Jan 2015 har vi bygget nyt værksted på hele 517m2. Her tilbyder vi alt inden for service, eftersyn og skadesarbejde. Altid mulighed for lånebil, når vi laver din bil. Så har har du problemer med din bil, eller skal have lavet service, eller forsikringsskader, så hjælper vi med det hele. Vi samarbejder også med Halles Auto Nordenskov, som også har pladeværksted.

  • Vi klarer alle bilens servicer
  • Alt i forsikringsskader - Skades arbejde
  • Lånebil
  • Undervognbehandling
  • Alt i ekstra udstyr og montering heraf.
  • bugsering af din bil. (vores samarbejder kører for falck)

Tillid og tryghed I et moderne forbrugersamfund er de væsentligste forudsætninger, når man handler brugt bil. Dette at købe eller sælge bil er - efter en økonomisk målestok - ofte den næststørste begivenhed, kun overgået af køb af fast ejendom. Og vi er altid til rådighed med evt spørgsmål og rådgivning.

Det er derfor ikke uvæsentligt, at du vælger din brugtbilforhandler med omtanke. Vi er medlem af DBFU, Dansk BilForhandler Union (www.dbfu.dk) .Dansk BilForhandler Union, i daglig tale kaldet DBFU, er den eneste organisation, der organiserer brugtbilforhandlere. DBFU blev stiftet i 1996 som en reaktion på den noget negative omtale af brugtbilbranchen. Man ville med dette initiativ inddrage brugtbilforhandlerne, som medlemmer af en brancheorganisation, hvis formål bl.a. er at sikre, at forbrugerne handler med en virksomhed, der etisk og moralsk ikke afviger fra god forretningsskik.

Aldrig har det været nemmere at overskue prisen på en enkelt bil. Med adgang til Internettet og et klik på www.bilbasen.dk, www.dba.dk, www.bilguiden.dk, www.bilpriser.dk er man kun split-sekunder fra et meget overskueligt sammenligningsgrundlag. Nettet er blevet vores bedste redskab til annoncering af vores biler. Vi har hver dag rigtig mange besøgende på vores hjemmeside - Dette bekræfter også, at vores priser på bilerne ligger på den rigtige side, dog ikke sagt, at vi er den billigste - men vores biler er måske de eftertragtede varer, og kvaliteten er selvfølgelig helt i top.

Vi tager forebehold for evt forkert indtasning af udstyr, service ok, osv, på biler til salg.


Klargøring

Samtlige af vores biler gennemgår en omfattende klargøring, både kosmetisk og mekanisk. Selve den kosmetiske klargøring foregår på den lokale bilplejecenter, den mekaniske del foregår på eget værksted. Mekanisk eftersyn foregår dog oftest først når bilen er solgt.

Selvom vi siden starten i 1999 har gennemgået en hastig udvikling med ca. 600 biler solgt pr. år, er vi lidt stolte af , at vi ikke en eneste gang har oplevet at få negativ omtale i et dagblad eller noget andet medie på grund af utilfredse kunder. Vi har hermed været med til at bevise, at det er ligeså sikkert at købe en brugt bil som en ny, når bare man vælger en forhandler, som sætter garanti/kvalitet og kundeservice i højsædet !!!

 

Garanti:
Vi følger Købelovens bestemmelser i forbindelse med salg af brugte biler.

Vi ønsker at du som kunde, skal føle dig sikker ved at handle ved os. Derfor vil der på alle detailhandler være 3-6 mdr. garanti, og 2 års reklamationsret ifølge købeloven. Vi lægger meget vægt på vores kundeservice.

Vi giver 6 mdr 100% garanti på biler som er under 5 år gamle, og kørt maks 150 tkm. Biler som er er over 5 år, eller kørt mere end 150 tkm giver vi 3 mdr 100% garanti. Vi kan også tilbyde garanti helt op til 3 år på de samme biler mod en lille merpris.

Vi er medlem af DAF "Danmarks Automobilforhandler Forening", som i dag har skiftet navn til Autobranchen Danmark.

Vi er også medlem af DBFU "Dansk Bil-Forhandler Union"

 

Engros:
Alle biler som sælges som byttebil/engross biler, sælges kun engross til et moms nummer. Det kan så være en hvilken som helst firma. KUN til personer med CVR. Nr.(moms nummer)

 

Alternativt kan vi tilbyde:
En FDM brugtvognsundersøgelse, hvor vi uden beregning udbedrer eventuelle fejl eller mangler.

 

Skriftlig kilometergaranti:
Vi leverer selvfølgelig alle vore biler med skriftlig kilometergaranti. I 95% af alle vore biler vil du finde en servicebog, som fortæller bilens historie og viser, hvordan den tidligere ejer har vedligeholdt bilen.

 

Finansiering:
Vi samarbejder med to af landets største selskaber på markedet og kan i øjeblikket tilbyde finansiering på både 80% og 100% af bilens pris. Vores finans-samarbejdspartnere er Al Finans og Santander. Vi tilbyder altid markedets absolut billigste rente. Kontakt os for et godt tilbud på din drømmebil...

 

Leasing:
Vi kan også tilbyde virksomheder forholdsmæssig registreringsafgift/flex leasing på mange af vores biler. Ligeledes tilbydes også privatleasing på visse biler. Har vi ikke den bil i søger kan vi måske finde den til dig?

 

Udstilling:
Vi har 2 store opvarmede udstillinghaller, hvor alle vores biler holder topklargjorte. Du kan gå rundt og se alle vores biler fra kl 8 til 22 hver dag alle årets dage. Vores udstillingshaller er altid åbent, men dog kun med bemanding iflg vores åbningstider, hvor vi altid er klar til at rådgive jer om jeres nye bilkøb.

Vi har altid over 180 klargjorte biler på lager, der kun venter på at komme ud at køre, men skynd dig - mange af dem venter ikke så længe !!!!

 

Forebehold
Vi tager forbehold for evt fejl på vores hjemmeside med de oplyste udstyr, km/l som de er oplyst til, prisen på vægtafgift/grøn ejer afgift.

Michael Mathiasen

Ejer

Anmeldelse:

Bedre service / behandling fås ikke ved køb af bil. Tingene er som aftalt.
Frank Pedersen

Anmeldelse:

Fantastisk sted - super god service. Jeg kan varmt anbefale dette sted.
Kirsten Holm

Anmeldelse:

Her er biler for enhver smag. Og man får altid en god behandling. Super sødt personale ;-)
Tina Hansen