Garanti

Vi følger Købelovens bestemmelser i forbindelse med salg af brugte biler.

Vi ønsker at du som kunde, skal føle dig sikker ved at handle ved os. Derfor vil der på alle detailhandler være 3-6 mdr. garanti, og 2 års reklamationsret ifølge købeloven. Vi lægger meget vægt på vores kundeservice.

Vi giver 6 mdr 100% garanti på biler som er under 5 år gamle, og kørt maks 150 tkm. Biler som er er over 5 år, eller kørt mere end 150 tkm giver vi 3 mdr 100% garanti. Vi kan også tilbyde garanti helt op til 3 år på de samme biler mod en merpris.

  • Vi er medlem af DAF "Danmarks Automobilforhandler Forening".
  • Vi er også medlem af DBFU "Dansk Bil-Forhandler Union".
  • Vi er også medlem af Dansk Bilbrancheråd

 

Engros salg
Alle biler som sælges som byttebil/engross biler, sælges kun engross til et moms nummer. Det kan så være en hvilken som helst firma. KUN til personer med CVR. Nr.(moms nummer)


Din sikkerhed ved restgæld.

DBFU´s BrugtBilGarantiFond
Alle medlemsforretninger i DBFu er tilsluttet og bidrager til BrugtBilGarantiFoden.

Garantifonden sikrer Dem som kunde, såfremt De i forbindelse med en handel får et økonomisk krav mod et af DBFU's medlemmer.

Erstatning for tab:

  • BrugtBilGarantiFonden sikrer Dem som kunde, såfremt De har et berettiget krav mod et af DBFU's medlemmer.
  • BrugtBilGarantiFonden udbetaler erstatning, såfremt der foreligger en endelig og upåanket dom eller kendelse i forhold til et medlem af DBFU, hvis medlemmet ikke selv kan dække kravet.
  • BrugtBilGarantiFonden udbetaler erstatning, hvis medlemmernes ansvarsforsikring, tredjemand eller anden sikringsordning ikke dækker forpligtelserne i klager, hvor der foreligger en endelig afgørelse i forhold til et medlem af DBFU.
  • BrugtBilGarantiFonden udbetaler erstatning, såfremt der er tale om indfrielse af eventuel restgæld i et køretøj, som sælges af et DBFU-medlem.

 

Din sikkerhed.

Ofte kan du ikke se fejlene ved en almindelig gennemgang af en brugt bil, for hvem har mulighed for at studere bilen nedenunder eller teste motoren med det rette apparatur?

Vi har det rette værktøj, de nyeste testere fra Bosch og et meget grundigt klargøringsprogram. Vi leverer altid vores biler nyserviceret og udover det arbejder vi med et omfattende tjekskema.

Vi er kendt som en seriøs forhandler der behandler kunderne ordentligt derfor lader vi også gerne FDM godkende vore biler.