Garanti

 

  • Vi er medlem af DAF "Danmarks Automobilforhandler Forening".
  • Vi er også medlem af DBFU "Dansk Bil-Forhandler Union".
  • Vi er også medlem af Dansk Bilbrancheråd
  • Samarbejde med CarGarantie - Auto sundhedsforsikring

 

Det er en tillidssag at købe brugt bil. Derfor går vi ikke på kompromes med vores biler. Alle detail biler bliver testet grundigt og klargjort professionelt, før de afleveres.

Vi ønsker at du som kunde, skal føle dig tryg ved at handle hos os. Derfor leveres vores detail biler pr. 1/5-2018 med 12 mdr. CarGaranti Basic. Sker der motor/gearkasse nedbrud, så er du hjulpen uanset hvor du befinder dig - også i hele Europa.

Vi følger også købelovens bestemmelser, 2 års reklamationsret, i forbindelse med køb af vores brugte biler. 

Vi lægger meget vægt på vores kundeservice, også efter købet. 

Hvis du/i ønsker endnu bedre dækning, kan en mere omfattende forsikring tilkøbes for et mindre beløb. Så er der ingen bekymringer, uanset hvad der opstår af fejl eller nedbrud. Hør mere i butikken eller læs på www.cargarantie.dk

 

Din sikkerhed.

Ofte kan du ikke se fejlene ved en almindelig gennemgang af en brugt bil, for hvem har mulighed for at studere bilen nedenunder eller teste motoren med det rette apparatur?

Vi har det rette værktøj, de nyeste testere fra Bosch og et meget grundigt klargøringsprogram.

Vi tjekker altid service og hvis bilen kræver service inden for kort tid, laves det inden aflevering.

Udover det, arbejder vi med et omfattende tjekskema, så vores biler bliver gennemgået fra a-z inden aflevering. 

Sammen med nummerplader består dette grundige eftersyn af vores leverings omk., hvilket i dag er inkl. i alle udsalgspriser.  

Ved udførsel af reklamationer på vores værksted, får man tilbudt gratis lånebil, imens vi arbejder på bilen. Vi har kun nyere lånebiler og i forskellige størrelser.

Vi er kendt som en seriøs forhandler der behandler kunderne ordentligt derfor lader vi også gerne FDM godkende vore biler, hvis det er et ønske. 

 

Engros salg - kun salg til cvr nummer!


Alle biler som sælges som byttebil/engross biler, sælges KUN engros til et moms nummer. Det kan så være en hvilken som helst firma eller personer med cvr nummer. 

Biler som sælges engros, er ikke ensbetydende defekt eller dårlig, men blot at den falder uden for rammerne hvad vi normalt sælger og giver garanti på.

Derfor kan du med et cvr nummer ofte gøre en god handel. Ved køb hos os er man sikker på bilen er fri for restgæld.

 

Din sikkerhed ved restgæld.

DBFU´s BrugtBilGarantiFond
Alle medlemsforretninger i DBFu er tilsluttet og bidrager til BrugtBilGarantiFoden.

Garantifonden sikrer Dem som kunde, såfremt De i forbindelse med en handel får et økonomisk krav mod et af DBFU's medlemmer.

Erstatning for tab:

  • BrugtBilGarantiFonden sikrer Dem som kunde, såfremt De har et berettiget krav mod et af DBFU's medlemmer.
  • BrugtBilGarantiFonden udbetaler erstatning, såfremt der foreligger en endelig og upåanket dom eller kendelse i forhold til et medlem af DBFU, hvis medlemmet ikke selv kan dække kravet.
  • BrugtBilGarantiFonden udbetaler erstatning, hvis medlemmernes ansvarsforsikring, tredjemand eller anden sikringsordning ikke dækker forpligtelserne i klager, hvor der foreligger en endelig afgørelse i forhold til et medlem af DBFU.
  • BrugtBilGarantiFonden udbetaler erstatning, såfremt der er tale om indfrielse af eventuel restgæld i et køretøj, som sælges af et DBFU-medlem.